FESTER

Privatfester, firmafester, julefrokoster, sommerfester og fødselsdage

Lyden af et brag af en fest

Hvad end du planlægger en firmafest, en julefrokost eller en fødselsdagsfejring, så er der ingen fest uden musik. Musikken skaber rammerne for den fest, der vil blive talt om i mange år frem.
Forkæl dig selv og dine gæster med en professionel DJ, der forstår at fylde både dansegulvet og dine øregange med lækker musik.

Musik, du bare MÅ danse til

Jeg spiller en god blanding af ny og gammel musik med fede remixes af pop og disco-klassikere såvel som dance og house-hits, der pumper festen i gang. Jeg nyder at skabe de fedeste overgange mellem numrene, at give dine favoritsange et nyt twist og at finde de helt rigtige versioner, som alle til festen vil danse til.
Musikken serverer jeg oftest med et fedt lysshow, der nemt kan tilpasses ethvert festlokale.

Musik, der matcher din fest

Jeg har spillet til et hav af fester, men for mig er hver fest unik. Derfor sætter jeg mig altid godt ind i dine tanker og ønsker inden festen. På selve aftenen aflæser jeg nøje gæsterne, mens mine fingre flittigt styrer mixerpulten, så jeg er sikker på, at den musik, jeg spiller, fylder dansegulvet og skaber et brag af en fest.

Mangler du en DJ til en fest?

Kontakt mig allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Send en forespørgsel ved at udfylde formularen her.

5/5
Vi har til vores sidste fem store firmafester hyret Rasmus som DJ, og det fortsætter vi bestemt med! Vi har gennem tiderne haft hyret en del forskellige DJ’s, men ingen har formået at skabe en fest og læse sit publikum, som han gør, hvilket har kæmpe betydning for stemningen og ikke mindst mængden af folk på dansegulvet. Vi kan kun anbefale Rasmus, og glæder os allerede til hans vibes til den næste fest.
Hesehus
Ina
5/5
Rasmus var DJ til vores arrangement Frivilliggalla 2017 på Posten, hvor han skabte liv, dans og fik gæsterne til at synge med på al den bedste musik. Arrangementet endte med at være lidt anderledes end det Rasmus var blevet booket til, men han formåede alligevel at tilpasse sig situationen utrolig godt! Alle var glade og musikken passede lige til vores målgruppe. Varme anbefalinger herfra!
Ungdommens Røde Kors
Ann-Katrine
5/5
Det har været en fornøjelse, at have Rasmus til at spille til vores sommerfest, som godt 200 børn og voksne deltog i. Rasmus’s store passion for musik smitter af på alle omkring ham. Og så er han bare rigtig god til at tilpasse musikvalg til publikum. Udover at være dygtig, er han meget behagelig, og gør alt hvad der står i hans magt for at gøre alle tilfredse. Rasmus får mine varmeste anbefalinger.
Syddanske Forskerparker
Anja