EVENTS

Award shows, lanceringer, pop-up events og specielle begivenheder

Den rette lydkollage til dit event

Lyd skaber stemning, og den gode stemning er afgørende for, at dit event bliver en succes. Ved at vælge en professionel DJ og samarbejdspartner er du sikker på, at du får den helt rigtige musikprofil, der matcher dit event og skaber den perfekte stemning.

Stor erfaring med at skabe lyden af et succesfuldt event

Jeg har mange års erfaring med at sammensætte den rette lydkollage til en række forskellige events. Jeg ved præcis, hvilke vibes der lokker kunderne inden for og sælger dine varer, når du skal lancere et nyt produkt eller åbne en ny butik. Jeg forstår at skabe det helt rigtige lydtapet, når stjernerne går på og af scenen ved dit mode- eller awardshow. Og det er mig, der skruer op for den perfekte stemningsmusik ved receptionen eller pop-up eventet, som ingen har lyst til at tage hjem fra.

Som DJ er jeg teknisk dygtig bag mixerpulten, og jeg forstår at skabe det rette flow i musikken, så man knap nok bemærker hvordan, men kun mærker, at det virker.

Unik helhedsoplevelse skræddersyet dit event

For mig er hvert event unikt, og det har naturligvis sine egne særlige behov og ønsker. Der er nemlig stor forskel på, om du har brug for afslappet baggrundsmusik eller de fede remixes, der løfter stemningen op i et nyt gear. Derfor kontakter jeg dig altid i god tid inden arrangementet, så vi sammen kan afstemme forventninger og planlægge lige netop den musikprofil, der sikrer, at dit event bliver en succes. På selve dagen aflæser jeg stemningen og afstemmer løbende med konferencieren eller arrangøren, og jeg er naturligvis lynhurtig til at rette mig ind efter uforudsete ændringer.

Hvis du ønsker det, leverer jeg musikken med et moderne og stilet lysshow, der giver en samlet lys- og lydoplevelse ud over det sædvanlige. 

Mangler du en DJ til et event?

Kontakt mig allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.
Din henvendelse bliver behandlet professionelt fra start til slut, og jeg overlader intet til tilfældighederne. 

Send en forespørgsel ved at udfylde formularen her.

Udtalelser

5/5
Rasmus played on the annual staff event of KILROY Group, both at the evening ceremony and at the party taking place in Ledreborg Slot. He was absolutely amazing in terms of the music taste and reading the crowd but also overall cooperation and dedication. We all had a blast, so if you want a similar experience - hire him!
KILROY
Ewa
5/5
I hired Rasmus for an event of around 8 hours. Great guy, a joy to work together with, and he was able to tailor to the crowd perfectly. Would recommend Rasmus to anyone!
Syddansk Universitet
Erik
5/5
Anbefaler Rasmus som DJ til store events efter at have booket ham som DJ til Danish Entrepreneurship Award. Hans evne til at understøtte konferencieren på scenen og læse publikummet er fremragende.
Fonden for Entreprenørskab
Sine
5/5
Rasmus har været vores faste DJ til Danish Entrepreneurship Award siden 2014, fordi han forstår at sætte stemningen og få gang i festen! Vores publikum er en blandet flok af skoleelever, studerende, lærere og erhvervsfolk, men Rasmus formår alligevel at ramme noget i dem allesammen med sin musik, så der bliver klappet med, når vi deler præmier ud under awardshowet. Rasmus er utrolig behagelig at arbejde sammen med. Han lytter til input og forslag, men fortæller dig også, hvad der ud fra hans erfaringer virker bedst i forhold til målgruppen og situationen. Vores awardshow ville ikke være det samme (og have den gode energi det har) uden Rasmus - så jeg kan absolut anbefale ham!​
Fonden for Entreprenørskab
Camila