BRYLLUP

Den store bryllupsdag, hvor musikken spiller en vigtig rolle

Alle lørdage frem t.o.m. 21/09-2024 er fuldt booket!
Hvis I skal giftes, så kontakt mig allerede nu.

Soundtracket til en uforglemmelig aften

Et bryllup er et af livets helt store begivenheder. Her samles familie og venner for at fejre jeres kærlighed og for at dele en uforglemmelig dag sammen med jer.

På sådan en aften skal alting bare spille. Det gælder også musikken. Når I vælger en professionel DJ, kan I lægge alle bekymringerne fra jer og nøjes med at tænke på at nyde musikken, festen og jeres helt store aften.

Musik, der matcher jeres bryllup

Jeg har spillet til en lang række bryllupper, men for mig er hvert bryllup unikt. Derfor kontakter jeg jer altid inden brylluppet for at høre nærmere om jeres tanker og ønsker for festen. Sammen finder vi frem til lige præcis de løsninger, der passer til jeres drømmebryllup.

På selve aftenen læser jeg hurtigt stemningen og sørger for et musikalsk flow, der får gæsterne op af stolene. Musikken serveres i en lækker indpakning med et romantisk og stilet lysshow, der kan tilpasses de fysiske rammer. Tilsammen giver det en lys- og lydoplevelse ud over det sædvanlige.

Ørehængere og musikalske overraskelser

Jeg spiller en god blanding af både de fedeste nye numre og de gamle klassikere fra de sidste fem årtier, som alle kan synge med på. Jeg disker op med fede remixes og giver jeres favoritsange et nyt lækkert twist. Har I specielle ønsker, så hører jeg dem meget gerne.

I kan derfor trygt overlade musikken ved jeres bryllup til mig. Så er I sikre på, at jeres store dag ender på dansegulvet sammen med alle de mennesker, I holder af.

Skal jeg spille til jeres bryllup?

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud med en pris.

Vær opmærksomme på, at populære bryllupsdatoer bookes hurtigt. De fleste lørdage i 2024 er allerede booket. Skriv derfor allerede nu, hvis I vil sikre jer, at jeg reserverer dagen til jeres bryllupsfest.

Udfyld formularen nederst og fortæl om jeres fest (dato, tidsrum, antal, ønsket musikstil, m.m.) – så sender jeg et tilbud til jer indenfor et par dage.

Sig "JA" til en erfaren bryllups DJ

Bryllupper er fantastiske. Det er en af de største og vigtigste dage i de flestes liv – og en god bryllupsfest er ofte det de fleste husker tilbage på.

Jeg har spillet til +50 bryllupper over de sidste par år – og gør en dyd ud af hver eneste bryllupsfest jeg spiller til.

Kontakt mig for at tage en snak omkring jeres ønsker.

Udtalelser og Anbefalinger

5/5
Fantastisk DJ. Virkelig dygtig og professionel. Vi bookede ham til vores bryllup og hele processen har været virkelig god. Gjorde alt for vores ønsker blev opfyldt og sørgede bare for at vores fest blev den bedste vi kunne drømme om. Helt klart stor anbefaling herfra hvis andre mangler en super dygtig DJ, og samtidig til en fornuftig pris.
Christina & Casper
Bryllup 2023
5/5
Rasmus var DJ til vores bryllup og gjorde det bare helt fantastisk. Helt fra start var han super professionel og helt i øjenhøjde. Han lyttede til vores ønsker og kom også selv med gode anbefalinger til hvordan aftenen kunne forløbe, så festen og aftenen blev endnu bedre. Under festen var dansegulvet aldrig tomt. Og hans positive energi gjorde han nærmest selv blev en del af festen. Kæmpe anbefaling herfra. Og et stort tak for at være med til at gøre vores aften helt fantastisk.
Dorte & Patrick
Bryllup 2023
5/5
Wow! Først og fremmest, grunden til at det netop var Rasmus der endte med at være vores DJ, til vores bryllup, var helt klar det personlige og meget profesionelle prospekt han fremlagde til os. Allerede der kunne vi mærke at Rasmus ville deltage til vores bryllup for at give os verdens bedste dag. Har han leveret? - Ja forhelved! Vi havde den vildeste fest og Rasmus var en kæmpe del af det og har virkelig sat ind i selv de små ting til vores fest. Han stod klar da vi kom og var den sidste der gik. Især at vi nu her til aften har modtaget en video som han mente vi skulle have, fra den sidste sang på natten. Det fuldendte den gode oplevelse ved at have haft Rasmus som DJ - man får mere end hvad man forventer. Han var med på alle vores vilde ideer og kunne komme med tilføjelser der var med til, at gøre festen endnu bedre. Han er en vanvittig dygtig DJ og vi vil anbefale ham til alle vi kender. Wow, bare wow! 10/10 🤩
Emma & Sonny
Bryllup 2023
5/5
Top-professionel DJ, der gjorde vores bryllupsfest til den fedeste dansefest.
Christina & Thomas
Bryllup 2023
5/5
Vores bryllupsdag blev gjort en tand mere magisk med diskokugle, lysshow og musik, man ikke kunne sidde stille til. Der var uden tvivl ømme fødder blandt de mange gæster, fordi musikken hele tiden lagde op til endnu en tur på dansegulvet. Vi havde flere gæster der var henne ved os for at fortælle, hvor godt vores valg af dj havde været. Hele processen med booking, samtaler, opsætning og et brag af en fest har været en tryg og gnidningsfri oplevelse. Vi kunne ikke have valgt en bedre dj til vores bryllup.
Natasja & Morten
Bryllup 2023
5/5
Jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte. 🤩 Vi havde booket Rasmus til vores bryllup her i september. Vi havde booket ham længe i forvejen, for at være sikre på at kunne få ham, da vi før havde oplevet ham til et bryllup og vi elskede den måde han var på der. Vi havde møde med ham i starten af året hvor vi gennemgik alt, så der ikke kom misforståelser eller noget. Hele vejen igennem har Rasmus været sød og professionel. Vi ønskede en sang som skulle spilles med overgang til brudevalsen - det lavede han helt perfekt. Selv med kun 1 uge til dagen kunne jeg kontakte Rasmus med ting der lige skulle ændres. Han har stået klar, hvis vi har været i tvivl om noget, og det hele spillede på dagen. Hvis man overvejer at booke Rasmus til arrangement, så stop med at overveje det og bare gør det! Det vil du ikke fortryde! 🤩
Sahra & Mikkel
Bryllup 2022
5/5
Tusind tak for dit arbejde til vores bryllupsfest, Rasmus! Alle var på dansegulvet flere timer i træk og du var utrolig god til at støtte den gode stemning med de rigtige sange. Tak også for den nemme kommunikation via mail og den super professionelle samtale vi holdt inden festen. Det gjorde det så nemt for Alex og mig at slappe helt af på selve dagen - vi vidste, at du havde styr på det hele omkring musikken. 😊
Johanna & Alexander
Bryllup 2022
5/5
Vi havde den store fornøjelse, at have Rasmus som DJ til vores bryllup. Alt forløb som det skulle, Rasmus var et stort smil og bidrog til festlighederne med sin gode energi og humør. Vi vil helt klart anbefale Rasmus til enhver der mangler en DJ!
Josephine & Mikkel
Bryllup 2022
5/5
Vi havde fornøjelsen af at have Rasmus til at spille til vores bryllup. Han sørgede for at der hele tiden var mennesker på dansegulvet og skabte god stemning hele aftenen.
Rikke & Nicolaj
Bryllup 2022
5/5
Tak for et brag af en fest! Vi elskede bryllupsrave. Du var suveræn. Vi kunne ikke have drømt om en bedre DJ!! 😍
Pia & Casper
Bryllup 2021
5/5
Rasmus Uhre var DJ til vores bryllup og hold nu op en fest han fik skabt. Dansegulvet var på intet tidspunkt tomt og han formåede med sin musik, at ramme gæsternes smag til perfektion. Derudover var Rasmus’ lys-opsætning med til at skabe nogle fantastiske rammer om ikke bare dansegulvet men hele festlokalet. Rasmus er utrolig engageret og personlig i hans arbejde. Derfor har vi også siden den indledende kontakt følt os i trygge hænder. Rasmus Uhre får vores varmeste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maria & Søren
Bryllup 2020
5/5
Rasmus leverede over alle forventninger! Da det var et dansk/tysk bryllup var der meget blandede musikønsker - men det var intet problem og Rasmus var godt forberedt med sange, som vores tyske gæster elskede. Dem fik han blandet ind i løbet af aftenen så alle fik hørt musik de elskede - og samtidig lærte nye sange at kende. Dansegulvet var fyldt fra start til slut - og dagen derpå fik vi sågar at vide, at 2 af vores gæster havde fået vabler under fødderne fra deres tid på dansegulvet. Det kan man vist kun kalde en succes.
Katharina & Lars
Bryllup 2019
5/5
Vi vil lige sige tusind tak for rigtig god musik til brylluppet! At folk var på dansegulvet 4-5 timer i træk vidner om det helt rigtige miks af musik 🙂 At du miksede de danske hits med de belgiske gjorde det endnu bedre! Folk var helt vilde og fortalte at de havde haft den bedste fest! Det var helt perfekt!! 😃
Steffie & Mads
Bryllup 2019
5/5
Vi havde fornøjelsen af Rasmus som DJ til vores bryllup. Rasmus havde på forhånd forventningsafstemt med os, og han forstod virkelig at fange vores musiksmag, stemningen til festen og alle vores danseglade gæster. Vi vil til en hver tid bruge Rasmus til andre af livets fester og kan derfor varmt anbefale ham.
Christina & Anders
Bryllup 2018
5/5
Vi havde fornøjelsen af at have Rasmus til at spille som DJ til vores bryllup. Rasmus har tydeligt en stort erfaring, hvilket betød at intet var overladt til tilfældighederne. Vi havde en super fest, hvor alle gæsterne i hvert fald var på dansegulvet af flere omgange. Vi vil til enhver tid kunne anbefale Rasmus som DJ.
Kerstin & Morten
Bryllup 2018
5/5
Vi valgte Rasmus som DJ til vores bryllup, da vi som gæster havde oplevet ham før til to bryllupper, hvor han var fantastisk. Rasmus fanger hurtig stemningen og folks musiksmag. Dansegulvet var hurtig fyldt med glade gæster, som dansede hele natten.
Louise & Phillip
Bryllup 2017

FAQ - spørgsmål og svar

Bryllup spørgsmål

Jeg har spillet til flere end 50 fantastiske og forskellige bryllupper over de sidste 10 år.

Jeg har mulighed for at spille under maden, hvis det ønskes. Jeg foretrækker dog at komme som et friskt pust, lige inden festen for alvor starter, og der skal gang i dansegulvet.

Ja, selvfølgelig! Er der gang i festen, så ville det være ærgerligt at skulle slutte for tidligt.

Prisen for ekstra spilletid afhænger af arrangementet. Mange DJ’s tager betaling pr. påbegyndt time, men det synes jeg ikke er rimeligt, hvis der nu kun er behov for 30 minutter ekstra. Derfor afregner jeg i halve timer, så festen bliver akkurat lige så lang, som I ønsker.

Jeg anbefaler at “stoppe mens legen er god”. Det er synd at slutte festen når der er mest gang i den, men det er også fjollet at betale for, at jeg spiller for en håndfuld gæster sidst på natten.

Inden brylluppet:
Jeg sender brudevalsen til jer. Den findes indspillet af forskellige orkestre, så I kan vælge den I bedst kan lide. Derudover har jeg lavet nogle tilrettede versioner, som er gjort kortere eller sat ned i tempo, så brudevalsen bliver præcis som I gerne vil have den.

Under brylluppet:
Brudevalsen danses oftest inden midnat jævnfør gamle traditioner. Når toastmasteren har meddelt, at middagen og indslagene er overstået, samles jeres gæster på dansegulvet – i en rundkreds omkring jer. Efter brudevalsen er danset, og sokker og slør måske er klippet, starter festen.

Ja! Hvis I gerne vil starte med brudevalsen og have at den skal gå over i en speciel sang (eller omvendt), så kan jeg klippe det sammen til jer.

Generelle spørgsmål

Hver fest og arrangement er forskellig og prisen afhænger derfor af flere faktorer: Antal timer, mængde af udstyr, transport, specielle ønsker, m.m.

Oftest tilbyder jeg en bryllupspakke med alt inkluderet: Velspillende lydanlæg, festlys, spejlkugle, stemningslys til lokalet, opsætning og nedtagning, transport, videomøde i god tid inden brylluppet, mulighed for at tilklippe brudevals og sange, osv.

Send en forespørgsel og lad os tage en snak. Så kan jeg give en pris.

Det afhænger af, hvor stor en opstilling I ønsker, samt hvor i rummet jeg skal stå. Her er nogle eksempler (bredde x dybde):

 • DJ + pult + højtalere: 3 x 2 meter
 • DJ + pult + højtalere + lys: 4 x 2 meter

Hvis jeg skal stå i et hjørne, vil det ofte kræve lidt ekstra plads i dybden.

En opstilling bliver som regel pænest, når der er godt med plads. Derudover vil jeg varmt anbefale, at bar/udskænkning placeres i nærheden af dansegulvet. Det giver de bedste fester!

Opstillingstiden afhænger af mængden af udstyr samt hvor let tilgængelig placeringen er. Oftest tager en standardopsætning med både lys og lyd ca. 1-2 timer, mens et mindre setup kan gøres hurtigere. Jeg foretrækker dog at stille op i god tid, så jeg kan sikre, at kablerne ligger pænt, og at opstillingen ser godt ud.

Ja! I er meget velkomne til at sende nogle musikønsker forinden, så jeg har en idé om, hvilken musik I kan lide. Jeg spiller selvfølgelig de sange, der betyder noget for jer, men hvis I sender en lang liste med numre, kan I ikke forvente, at jeg spiller dem alle.

Min anbefaling er at lave en “must play!”-liste samt en inspirations liste. 

Ja! Jeg sorterer løbende de ønsker, jeg får, og spiller numrene, når jeg vurderer, at de vil passe godt ind.

Som arrangør kan du dog også frabede dig, at jeg tager imod ønsker på aftenen, hvis du hellere ser, at jeg holder mig til en bestemt musikstil.

Send en forespørgsel

  Fortæl om jeres fest (dato, tidsrum, antal, ønsket musikstil, m.m.) - så sender jeg et tilbud til jer indenfor et par dage.

  Telefon

  50 90 00 50

  Email

  booking@djrasmusuhre.dk

  Socials