BRYLLUP

Den store bryllupsdag, hvor musikken spiller en vigtig rolle

Sig "JA" til en erfaren bryllups DJ

Bryllupper er fantastiske. Det er en af de største og vigtigste dage i de flestes liv – og en god bryllupsfest er ofte det de fleste husker tilbage på.

Jeg har spillet til mere end 30 bryllupper over de sidste par år – og gør en dyd ud af hver eneste bryllupsfest jeg spiller til.

Kontakt mig for at tage en snak omkring jeres ønsker.

Udtalelser

5/5
Vi havde fornøjelsen af at have Rasmus til at spille til vores bryllup. Han sørgede for at der hele tiden var mennesker på dansegulvet og skabte god stemning hele aftenen.
Rikke & Nicolaj
Bryllup 2022
5/5
Tak for et brag af en fest! Vi elskede bryllupsrave. Du var suveræn. Vi kunne ikke have drømt om en bedre DJ!! 😍
Pia & Casper
Bryllup 2021
5/5
Rasmus Uhre var DJ til vores bryllup i lørdags og hold nu op en fest han fik skabt. Dansegulvet var på intet tidspunkt tomt og han formåede med sin musik, at ramme gæsternes smag til perfektion. Derudover var Rasmus’ lys-opsætning med til at skabe nogle fanstiske rammer om ikke bare dansegulvet men hele festlokalet. Rasmus er utrolig engageret og personlig i hans arbejde. Derfor har vi også siden den indledende kontakt følt os i trygge hænder. Rasmus Uhre får vores varmeste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maria & Søren
Bryllup 2020
5/5
Rasmus leverede over alle forventninger! Da det var et dansk/tysk bryllup var der meget blandede musikønsker - men det var intet problem og Rasmus var godt forberedt med sange, som vores tyske gæster elskede. Dem fik han blandet ind i løbet af aftenen så alle fik hørt musik de elskede - og samtidig lærte nye sange at kende. Dansegulvet var fyldt fra start til slut - og dagen derpå fik vi sågar at vide, at 2 af vores gæster havde fået vabler under fødderne fra deres tid på dansegulvet. Det kan man vist kun kalde en succes.
Katharina & Lars
Bryllup 2019
5/5
Vi vil lige sige tusind tak for rigtig god musik til brylluppet! At folk var på dansegulvet 4-5 timer i træk vidner om det helt rigtige miks af musik 🙂 At du miksede de danske hits med de belgiske gjorde det endnu bedre! Folk var helt vilde og fortalte at de havde haft den bedste fest! Det var helt perfekt!! 😃
Steffie & Mads
Bryllup 2019
5/5
Vi havde fornøjelsen af at have Rasmus til at spille som DJ til vores bryllup. Rasmus har tydeligt en stort erfaring, hvilket betød at intet var overladt til tilfældighederne. Vi havde en super fest, hvor alle gæsterne i hvert fald var på dansegulvet af flere omgange. Vi vil til enhver tid kunne anbefale Rasmus som DJ.
Kerstin & Morten
Bryllup 2018
5/5
Vi havde fornøjelsen af Rasmus som DJ til vores bryllup. Rasmus havde på forhånd forventningsafstemt med os, og han forstod virkelig at fange vores musiksmag, stemningen til festen og alle vores danseglade gæster. Vi vil til en hver tid bruge Rasmus til andre af livets fester og kan derfor varmt anbefale ham.
Christina & Anders
Bryllup 2018
5/5
Vi valgte Rasmus som DJ til vores bryllup, da vi som gæster havde oplevet ham før til to bryllupper, hvor han var fantastisk. Rasmus fanger hurtig stemningen og folks musiksmag. Dansegulvet var hurtig fyldt med glade gæster, som dansede hele natten.
Louise & Phillip
Bryllup 2017

TELEFON

50 90 00 50

EMAIL

booking@djrasmusuhre.dk